QUALFARM
Консултации в управлението на земеделските стопанства
- Таблица за изчисляване на икономическия размер
- Инструкция за попълване на икономическия размер на селските стопанства
- Управление на жизнения цикъл на проекта
- Доходи и подпомагане на ЗП
- Инфлацията и кризите
- Преразглеждане на стратегическите планове
- Правилното хранене – основа за добро здраве и отлична продуктивност на животните
- Условия и възможности за развитие на месодайно говедовъдство в България
- Технологии в месодайното говедовъдство
- Хранене на месодайните говеда
- Годишен цикъл на производство в месодайното говедовъдство
- Организации на земеделските производители
- Икономическата криза и фермерите
- Хранителни дажби за крави кърмачки
- Оценка на телесното състояние
- Насоки към добри животновъдни практики, свързани с опазване на околната среда
- Схемите на ЕС за защита на географските означения на храните
- Хуманно отношение и защита на животните
- Трансфер на знания
- Иновативни решения в селското стопанство
- Регенеративното и биологичното земеделие, ползи и особености
- Основни фуражи в говедовъдството и биволовъдството
- Намаляване на хранителните отпадъци във веригите за доставка на храни
- Влиянието на климатичните промени върху земеделието
- Растения и растителни продукти
- Разработване на растителни протеини в ЕС
- Околната среда и храните
- Хуманно отношение и защита на животните
- Устойчиво земеделие в градските региони
- Трансфер на знания
- Сътрудничество за къси вериги на доставки и местни пазари
- Новата ОСП и привилегиите за земеделските сдружения
- Особености при храненето и отглеждането на биволи
- Технология на угояване на младите месодайни говеда
- Европейската политика за устойчиво земеделие
- Планиране и организиране на промоционални кампании за селскостопанските продукти
- Подготовка, обработка и съхранение на различните видове фуражи
- Почвите и съществуващото законодателство в ЕС за тяхното опазване
- Агроекологията и опазването на околната среда
- Агроекологията – предизвикателство и възможност за българските фермери
- Качество и безопасност на храните